Autorijles bij Rijschool HUS

Autorijles  (in onze nieuwe Audi A4)

Ben je van plan om je eerste autorijlessen te volgen, omdat je graag je autorijbewijs wilt halen? Dan is het belangrijk dat je een goede keuze maakt voor de rijschool waar je een rijopleiding gaat volgen. Het is uiteraard belangrijk dat je op een verantwoorde manier leert rijden tijdens je autorijlessen.

Als je lessen gaat volgen bij Rijschool HUS dan bevind je je bij een betrouwbare rijschool waar je snel en goed op je rijexamen wordt voorbereid. Je kunt bij ons autorijles volgen als je woont in de buurt van Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam of Beverwijk. Er wordt autorijles gegeven door ervaren en persoonlijke rij-instructeurs volgens een uitdagend en gestructureerd lesplan. De nadruk ligt er vooral op dat je rij instructeur altijd dezelfde persoon is, want een auto leren besturen van een ander is een vertrouwenskwestie! Samen met je rij-instructeur kun je dan heel gericht werken naar je rijexamen. Rijschool HUS onderscheidt zich in zijn manier van autorijles geven dankzij de oog voor kwaliteit, effectiviteit en persoongerichte aandacht, waardoor jij uitstekend voorbereid zult verschijnen op je rijexamen. Het resultaat is natuurlijk dat je zult slagen met ook nog eens minder autorijlessen dan gemiddeld!

Wanneer je je aanmeld bij Rijschool HUS wordt je uitgenodigd voor een vrijblijvende intake autorijles. We kunnen dan toetsen bijvoorbeeld je leersnelheid en motivatie toetsen. belangrijk is dit gesprek ook, omdat we je op die manier een indicatie kunnen geven van wat je rijbewijs jou gaat kosten en hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Dit is in jouw voordeel omdat je op die manier kennis kunt maken met onze rijschool en onze manier van autorijles geven. De ervaring van vele leerlingen is dat de rijlessen in ontspannen sfeer worden gevolgd. Dat is niet gek, want hoe leuker je de autorijles en het autorijden vindt, hoe beter dit is voor je motivatie en hoe sneller je dus je rijbewijs in je bezit hebt!

Je Rijbewijs halen in je eigen tempo

Wat Rijschool HUS onderscheidt van anderen is dat wij er bewust voor kiezen om geen spoedcursussen aan te bieden. Een rijopleiding is immers een interactief leerproces. Dat wil zeggen dat kandidaten de gelegenheid dienen te worden gegeven het geïnstrueerde op zich in te kunnen laten werken. Alleen op die manier bouw je zelfvertrouwen en kun je grip krijgen op het verkeer: eenmaal het felbegeerde papiertje op, dan kunnen je als een zelfbewuste en verantwoorde weggebruiken voor de rest van je leven de wegen op!

Er is daarentegen wél de mogelijkheid om van twee tot drie keer in de week te kunnen rijden. Bovendien beginnen rijlespakketen al vanaf 20 lessen. Bij autorijles tarieven kun je hier meer informatie over vinden.

Tussentijdse toets

Een toets is een onmisbaar onderdeel in elke goede rijopleiding. Je hoort aan welke punten je nog wat extra aandacht moet schenken voordat je rijexamen doet, en je leert omgaan met de spanning van een rijexamen.

Je kunt bij ons kiezen tussen een toets bij het CBR in Haarlem of een toets bij de rijschool. De toets bij het CBR Haarlem wordt afgenomen door een examinator. De toets bij de rijschool wordt afgenomen door de eigenaar van de rijschool. Dankzij jarenlange ervaring als auto- en motorinstructeur is een toets bij Rijschool HUS is een even goede voorbereiding op je rijexamen als een toets bij het CBR!

Ook als je geen autorijles volgt bij onze rijschool mag je bij ons een toets komen doen voor een onafhankelijk en eerlijk advies!

Autorijles in een automaat (in onze fantastische Audi)

Bij rijschool HUS bent u ook op het juiste adres als u wilt lessen in een auto met een automatische versnellingsbak. Wel is het zo dat u een speciale aantekening op uw rijbewijs krijgt dat u uitsluitend in een auto mag rijden met een automaat, een autorijden met een versnellingsbak is dan ook niet toegestaan. Toch kan een auto met een automatische versnellingsbak ze voordelen hebben, zo kan het een medische reden hebben waardoor u alleen met een automaat kunt rijden, of u vind die vele handelingen van een auto met een versnellingsbak teveel gedoe en vind u het gewoon fijn om straks alleen in een automaat te gaan rijden.

Het is ook vaak veel voordeliger om het rijbewijs te halen in een automaat, simpelweg omdat we alle moeilijke handelingen die we wel in een auto met een versnellingsbak hebben kunnen overslaan, dit scheelt dan ook vaak een hoop lessen. Voor het lessen in een auto met een automatische versnellingsbak moeten wij wel 3 euro extra in rekening brengen op het normale lesuur.

Tarieven

Wie een autorijbewijs wilt halen, moet tegenwoordig flink wat kapiraal investeren. Hoewel de kosten van een autorijopleiding precies voor iedere persoon anders is, bestaan er wel duidelijke statistieken die de gemiddeldes aangeven. Zo kost een rijles bij veel rijscholen maximaal € 51,00. En heeft een gemiddelde leerling zo’n 40 rijlessen nodig. Het eerste gemiddelde is voor Rijschool HUS een hoog bedrag, maar over het tweede kan iets zinnigs gezegd worden. Een gemiddelde van 40 rijlessen is niet veel gezien de chaos van het huidige verkeer en drukte op de wegen. Deze lessen zijn dan ook van essentieel belang, want veiligheid, zekerheid, kwaliteit en aandacht voor het individu staan ten alle tijde voorop.

Wat gaat dat kosten

  • Rijlespakketten van 20, 25, 30, 35, 40 en 45 lessen
  • Als u kiest voor een rijlespakket, lest u veel voordeliger: namelijk al vanaf € 30,- per uur
    (Gratis Theoriecursus incl. lesmateriaal en examen t.w.v: € 160,- )
  • Het is ook mogelijk om op uw eigen manier losse rijlessen te nemen, een losse rijles kost maar € 43,- per uur


Theorie-cursus en theorie-examen (nu geheel gratis met een autorijles pakket!)

Hoewel bijna niemand het leuk vindt om weer de boeken in te duiken en regels uit het hoofd te leren, is de theorie (of regelgeving) een belangrijk onderdeel van de rijopleiding. Immers: iets wat je in de theorie niet beheerst, kun je in de praktijk ook niet toepassen. Het doel van een theorie heeft tot doel verkeerskennis, gevaarherkenning en inzicht te ontwikkelen. Het is dan ook de belangrijkste voorwaarde voor het behalen van een rijbewijs dat iedere kandidaat die een praktijkexamen gaat doen, geslaagd moet zijn voor het theorie-examen. Een theorie-examen plus praktijkexamen is nodig om inzicht te verkrijgen in eigen mogelijkheden en tekortkomingen en die van andere weggebruikers waarmee jij straks te maken krijgt in het verkeer.

Om de theorielessen te volgen, hoef je niet nogmaals op zoek naar een rijschool. Rijschool HUS biedt jou ook de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Een dergelijke theoriecursus bestaat uit 3 lesavonden, de vervolglessen zijn geheel kosteloos. Wil je je toch wat meer verdiepen of heb je moeite met onthouden dan is er de mogelijkheid om individuele theorielessen te volgen. Uiteraard kun je voor de nieuwste theorieboeken steeds bij ons terecht.

Als jij het gevoel hebt dat je ready bent, dan kun je zelf bij het CBR je theorie-examen aanvragen en afleggen.

Theorie examen online oefenen

Wil je graag je theorie examen online oefenen, dan kun je dit het beste doen bij theorie-examen-oefenen.nl

Theoriecursus los (3 lesavonden incl. lesmateriaal en examen) kost € 160,-

Meld je vandaan nog aan via onze pagina "Direct aanmelden!"

Contact

Rijschool HUS
Prof.Eijkmanlaan 100
2035 XD Haarlem

06-14999132
Personal Coaching: persoonlijk en doelgericht

Personal Coaching: persoonlijk en doelgericht

Geplaatst op: 2018-03-02

Een Personal Coach kan je helpen om een doel te stellen, een weg daarheen te vinden, op koers te blijven of bij te sturen. Dat doet je met behulp van een ander, een deskundige professional, de personal coach. Niet...

Lees meer Meer nieuws
Motorrijlessen

Motorrijlessen

Geplaatst op: 2018-03-02

Altijd al motor willen rijden? Dit is je kans! 15 motor rijlessen + AVB + AVD examen  + voor de zomer klaar. Voor maar: €899

Lees meer Meer nieuws
  • Twee vliegen in een klap. Van harte gefeliciteerd met jullie motor rijbewijs Ali Ates en Huseyin Karademir wens jullie vele

    Rijschool Hus
Rijschool Hus