Reacties van onze leerlingen

 • Belal
  oktober 3, 2013

  Top rijschool! Gister mijn rijbewijs gehaald. Altijd leuke en vooral leerzame lessen. Echt een aan te raden rijschool.

  Bedankt voor de leuke lessen Hus.

  Groetjes

 • Coby
  oktober 3, 2013

  Vorig jaar December ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Rij nog dagelijks met plezier op mijn motor dankzij Hus! Hus is een goede rijmeester met veel dicipline!

  Groetjes Coby

 • Kenny
  oktober 3, 2013

  Alweer 4 jaar gelden dat ik me auto rijbewijs heb gehaald bij HUS.
  Top instructeur! En me zusje ook met succes haar rijbewijs gehaald.
  Binnekort me 2e zusje er ook maar aan wagen om de weg op te gaan!

 • Arthur
  oktober 3, 2013

  Nu bijna een jaar geleden mijn Motor rijbewijs behaald bij rijschool hus.
  16 oktober 2012 afgereden en 1ste x geslaagt!.
  En laat ik nou net op 17 oktober jarig zijn, Dus het mooiste kado via HUS verkregen!
  Ik ben er wel achtergekomen dat HUS heel veel geduld tijd en energie aan zijn leerlingen besteed.
  Waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg op de motor en dat blijkt wel uit het in 1x slagen!

  Hus nu bijna een schade vrij jaar later!
  Nogmaals bedankt!!

  Groetjes Arthur,Vergers

 • Maaike
  oktober 3, 2013

  In december 2011 heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Hus. Voor alle examens in één keer geslaagd door de uitstekende lessen. Nog steeds rij ik regelmatig even langs voor een praatje over de motoren. Het lessen was altijd gezellig, Hus is eerlijk over je rijkunsten en weet alles goed uit te leggen. Lukt het dan nog niet neemt hij je mee achterop om het even voor te doen.
  Ik raad Hus Rijschool dan ook aan iedereen aan. Inmiddels is mijn zusje ook bij Hus in één keer voor alle motorexamens geslaagd. Zo af en toe word er voor ex-klanten een dagje circuit of een rondje door de omgeving georganiseerd en de opkomst laat zien dat Hus niet snel vergeten word als je eenmaal je rijbewijs hebt gehaald 😉

 • Maurice
  oktober 3, 2013

  De beste in de regio !!!

 • Maarten
  oktober 3, 2013

  Top rijschool!!!

  In de zomer van 2012 bij Hus mij motorrijbewijs gehaald. Zo als de meeste leerlingen bij Hus in één keer geslaagd! Ik heb er inmiddels 25,000 veilige kilometers opzitten mede dankzij deze rijschool.

 • ulus
  oktober 3, 2013

  In november 2010 heb ik mijn autorijbewijs gehaald bij Hus. Natuurlijk in 1 keer geslaagd 😀
  Het was altijd gezellig, maar Hus is wel duidelijk en streng wanneer het nodig is. Een aanrader! Dat ik na 3 jaar nog volg zegt genoeg! Groetjes ulus

 • Marjolein Knevel
  oktober 3, 2013

  Zomer 2011 mijn motorrijbewijs gehaald. Hus heeft me super begeleid! Ik vond het jammer dat ik mijn autorijbewijs niet bij hem gehaald had. Ik kon echt rijden toen ik bij hem klaar was en heb dat niet hoeven leren toen ik mijn rijbewijs gehaald had! Bedankt Hus. Groetjes Marjolein

 • Dionne Goedhart
  oktober 7, 2013

  Februari 2011 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik vind Hus een goede rijinstructeur en ben blij dat ik voor rijschool Hus had gekozen. Ik ben naar aanleiding van een vriendin bij Hus gaan lessen en hierna is een vriend van mij ook bij Hus gaan lessen. Op dit moment lest mijn zusje ook bij Hus. Dankjewel Hus voor de goede en leuke lessen! Ik raad iedereen aan om bij Hus te gaan lessen!

 • Ted van Steeden
  april 3, 2014

  Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald, net als mijn broer Joep. Hus is een goede docent en hij neemt de tijd voor je, echt een aanrader!

 • Idries
  mei 30, 2014

  Alles in 1 keer gehaald! Theorie, AVB & AVD!!!

  Zelfs toen ik zelf dacht dat ik er niet klaar voor was, wist Hus dat wel. Leuke maar zeker ook leerzame lessen waar je de rest van je leven wat aan hebt. Hij opent je ogen voor het zelfstandig rijden. Hierdoor leer je echt motor rijden!! Zeker een aanrader voor iedereen. Oh ja, hij is geen flasher zoals andere rijscholen. Dikke pluim voor Hus en mezelf 😀

 • Bianca Brouwer
  mei 31, 2014

  Op 30 Mei heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik vind hus een top instructeur hij is lief en ook streng. Het heeft mij enorm geholpen om ook over mijn onzekerheid heen te komen. Ik ben blij dat ik via mijn buurjongen bij hus terecht ben gekomen. Als mijn kinderen de leeftijd hebben om ook aan hun rijlessen te gaan beginnen dan zeker bij hus. Nogmaals enorm bedankt hus!!! Groetjes Bianca

 • Yong Yang
  juni 3, 2014

  Na 3 keer ergens anders gezakt te zijn voor mijn motorrijbewijs, werd het tijd voor een andere leraar en heb ik het in 1 keer gehaald en in veel minder tijd bij Hus. Hus werd mij in het begin al aangeraden, maar ik koos ervoor om het te negeren. Daar heb ik(en mijn portomonnee) ontzettend spijt van achteraf. Ik moest even op mijn plaats gezet worden en Hus heeft me nog verder de grond ingeboord, maar allemaal om mij zelfstandig te maken op de motor. Bedankt Hus voor alles!!

 • Barry
  juni 25, 2014

  Hus! Een strenge maar goede inatructeur
  In een keer mijn motorrijbewijs A2 gehaald
  Zeker aan te bevelen!

 • Ozgur aslan
  juni 27, 2014

  Meneer Hus,

  Rijschool hus is een zeer goeie rijschool . Meneer hus vertelt alles duidelijk en netjes en geeft je feedback en laat weten waar je aan toe bent . Hij behandeld mensen als vrienden het lijkt dan alsof je hem jarenlang kent. Kortom hij maakt alles makkelijker voor je en hij is de #1 hier in haarlem en omstreken!!

  Mvg,
  Ozgur aslan

 • Steffen Schet
  juli 7, 2014

  Net mijn motorrijbewijs A2 gehaald bij Hüs. Super goed begeleiding gehad tijdens alles lessen, en daardoor ook in één keer geslaagd voor het AVB als het AVD examen!
  Als je een betrouwbare en vooral goede rij-instructeur nodig hebt, rij dan bij rijschool Hüs.

 • Inna
  juli 9, 2014

  Even een reactie van opa. Martin greeliciteefd he, met je (puntjes) rijbewijs. Ik neem trouwens aan dat je weet dat ik nog steeds in Hoogland woon en dat er dus maar een echte Master is en dat ben ik.Waarom opa? omdat ik vandaag 20 ben geworden. ja dank jeMazzel

 • Awie
  juli 9, 2014

  DANK JE WEL!!!!!!!!:):)jaja, een hele prestatie, al zeg ik het zelf;)Over een maand of zeven al weer? tgaat snel! maar goed, ik zal er zijn en irdandead: MET de auto!!:)GrtMartin!p.s is trouwens erg leuk om te zeggen: doe mij maar wat fris, ik moet nog rijden:):)

 • Marcel Roes
  augustus 27, 2014

  Vandaag geslaagd voor mijn motor in 1x!

  En dat dankzij de goede begeleiding van Hus. Goede rijsschool en ik kan het iedereen aan bevelen.
  De prijs voor een pakket is ook helemaal goed en Hus doet er alles aan om je in 1x te laten slagen.

  Bedankt voor de leuke tijd en zie je snel weer Hus!!

  Gr Marcel

 • mike
  september 6, 2014

  Het is weer gelukt motorrijbewijs gehaald in 1x hus onwijs bedankt voor alles en voor iedereen die zoekt naar een goede rijschool kijk niet verder je hebt hem gevonden hus rijschool!!!!

Plaats ook een leuk bericht!